woensdag 18 januari 2012

La Tiara neemt coverversie op van Michelle

Het Duitse damestrio La Tiara heeft een coverversie opgenomen van 'Wer Liebe lebt' van de Duitse Schlagerzangeres Michelle (ESF 2001). Met dit nummer nam Michelle in 2001 deel aan het Eurovisie Songfestival. Ze werd toen in de Deense hoofdstad Kopenhagen achtste.

La Tiara bestaat uit mezzosopranen Maja Kemper en Chistina Schmidt en sopraan Isgaard Marka (Duitse voorronde 2003). Isgaard deed in 2003 een gooi naar het Eurovisie Songfestival. In de Duitse voorronde 'Countdown Grand Prix 2003' werd ze met 'Golden Key' in de eerste ronde zevende.'Wer Liebe lebt' van La Tiara zal eind maart ook op hun debuut-album 'Wir von Morgen' verschijnen op het  DEAG Music label. De CD-single van 'Wer Liebe lebt' is nu al verschenen.

La Tiara brengt popnummers in een klassiek jasje, zoals bijvoorbeeld 'Woman in love' van Barbra Streisand, 'Désenchantée' van Mylène Farmer, 'Bed of roses' van Bon Jovi  en 'Il volo' van Zuccero.Op 'Wir von Morgen' zullen klassieke versies op komen te staan van 'Halt mich' van Herbert Grönemeyer, 'Über sieben Brücken musst du gehen' van Karat en 'Jenseits von Eden' van Nino de Angelo (ESF 1989).

Het is niet de eerste keer dat 'We Liebe lebt' van Michelle wordt gecovered. Onder meer de Australische zanger Andrew Carrington ging het damestrio al voor.

Hierbij de versie van Michelle:







Geen opmerkingen:

Een reactie posten