vrijdag 13 januari 2012

Ferry Maat - Jinglemaker te bestellen via Jingleweb

Ferry Maat – jinglemaker. Dat is de titel van de dubbel-CD van het ‘Genootschap radiojingles en –tunes’, de makers van Jingleweb. Met daarop alle jingles en tunes van DJ Ferry Maat als jinglecomponist. Het is voor het eerst dat de jingles op CD verschijnen. Nog nooit is zijn werk als jinglemaker zo duidelijk in kaart gebracht. De dubbel-CD komt uit op de dag dat Ferry Maat 65 jaar wordt: komende maandag 16 januari 2012. Voor de CD’s zijn de originele masters gebruikt, in nauwe samenwerking met Ferry Maat.


Dit is de volledige inhoud van de dubbel-CD ‘Ferry Maat – jinglemaker’:

CD 1: Alle jingles en tunes voor Radio 2.
CD 2: Alle jingles voor: De Nationale Hitparade, Radio 5, Omroep Flevoland, Radio Drenthe, Radio Hollands Glorie, Radio M, Radio Oost, Radio Rijnmond, TV Drenthe, Nederland 1 Kerst, VARA Radio 1 en Veronica Nieuwsradio.Bonus tracks: TROS TV leader, de Duitse klanten, uitleg Radio 2 uuropener, 192 It’s for you, Feijenoord, en het Wilhelmus !


De box ligt niet in de winkel, maar is uitsluitend te koop via Jingleweb. De dubbel-CD ‘Ferry Maat – jinglemaker’ kost 24 euro inclusief verzendkosten. Vanaf komende maandag 16 januari zal op de website Jingleweb alles over de CD te lezen en te horen zijn. U kunt nu al de CD al bestellen via www.jingleweb.nl.

Het Genootschap radiojingles en –tunes is een niet commerciële organisatie. De inkomsten van de CD gebruiken zij om het archiefwerk voort te zetten en andere uitgaven te realiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten